תוספת שתי קומות מעל לבית טרומי
שלום,
ברשותי בית דו משפחתי טרומי, אני מעוניינת להוסיף קומה מעל ולהשתמש בשטח של הגג כקומה שלישית. הבית שצמוד אלינו ביצע הרחבה של קומה שנייה (בלוקים) לפני כעשור והם משתמשים בקומת הגג כאזור אחסון.
הקונסטרוקטור שלנו לא ממליץ לנו להשתמש בקומת הגג כקומה שלישית (יחידת הורים + מקלחת ושירותים בלבד!) הוא ציין כי העומס יהיה גדול מאוד. אני שוקלת לבצע את התוספות בשיטה של בנייה קלה.
האם יש פתרונות להקלה על העומס?
בבניה קלה, ממה עשויה התקרה במידה ורוצים להשתמש בקומת הגג כחדר ולא כמקום אחסון?
מהן העלויות המשוערות?
אשמח לתשובה מהירה ככל האפשר.
קרן
3 תגובות
צוות שיפוצים פלוס
אורח
קרן,
יש כמה פתרונות להקל על העומס וזה צריך הסביר בארבע עיניים. אני לא רחוק ממך, שכן שלך - אני תושב סכנין את יכולה לתקשר אלי ואני אגיע אליך לדירה ובמקום אני אתן לך עליות ופתרונות.
אני קבלן גם לבניה קלה וגם לרגילה עם תעודת קבלן רשום ברשם הקבלנים ומחזיק בתעודה מנהל עבודה מטעם משרד התמ"ת ואשמח לעזור לך ולשרת אותך מכל הלב.
בהצלחה לך
דדי כהן
שיפוצניק
ראשית אפשר לשתול עמודים מסביב לבית ואז להעביר משקלים למטה ללא צורך להעביר עומס לדירה.
שנית הגג של בניה קלה בנוי מלוחות איסכורית או אפשר רעפים וכו'.
עלות משוערת היא בערך כמו עלות בניה רגילה רק מהירות הביצוע והמשקל יותר נמוך.
אבל הבעיה שאתם למעלה יש לכם משקל וכן לרהיטים שלכם לכן הייתי ממליץ להעלות את השאלה לקונס' שלכם או קונס' אחר שהיה לו רעיונות טובים לביצוע.
יום טוב,
דדי
צוות שיפוצים פלוס
אורח
בהחלט יש פתרון צריך לראות את השטח וניתן לבצע עם הועדה מאשרת קומה שלישית בשטח.
צריך לראות את ולהבין מיכם מה הצרכים ואז ניתן לקבוע סוג הבנייה הקלה.
אשמח להפגש לשיחת יעוץ