עובי שיש וחיפוי מטבח
ערב טוב,
רציתי להתייעץ איזה עובי שיש כדאי. האם 2,3 או 4 ס"מ. כמו כן, רציתי לשאול כמה צריך השיש לבלוט מעבר לקו הארונות ושאלה נוספת, האם כדאי לעשות חיפוי בגודל 10*30 או 15*60?
1 תגובות
ליאוני עיצובים בקוריאן
חברת שיש
לגבי עובי זה תלוי מה את אוהבת מבחינת העיצוב ומה סגנון המטבח, עובי 4 ס"מ מתאים בד"כ למטבחים בסגנון כפרי, עובי 2 ס"מ (בקוריאן ניתן לעשות גם בעובי 1.2 ס"מ) מתאים למטבחים בסגנון מודרני וכו וכו.
רצוי לבלוט כ 1 ס"מ מקו הארונות או במקרה של ידיות שאינן אינטגרליות ו/או שקועות להגיע לקו ידית.
לגבי השאלה האחרונה "האם כדאי לעשות חיפוי בגודל 10*30 או 15*60?" היא אינה מובנת...