מהו השיש למטבח הכי מומלץ למקרה שלי
יש לי מטבח ישן מאוד. (לא יודעת איזה סוג שיש זה. חח..)
אני מחפשת שיש שיחזיק לי הרבה זמן-כי אני עושה שיפוץ אחת ל30 שנה , אין לי כח מעבר לזה. ובעוד שלושים שנה כבר נראה לי אהיה זקנה מידי חחח..
בגדול אחרי שקראתי הרבה, הבנתי שאני מחפשת שיש אבן קיסר או גרניט. אציין כי המטבח אצלי פעיל...
גרניט קראתי הכי טוב, אבל מצד שני קראתי שיש בו חורים ומצריך אטימה כל שנה מחדש-ואז זה עוד הפעם בלאגן ותחזוקה.
אני רוצה להחליף את כל המטבח כולל ארונות אריחים הכל.
איזה סוג יחזיק הכי הרבה זמן ללא תחזוקה?
והאם יש כמה סוגים של גרניט שאולי לא מצריכים תחזוקה?
האם יש כמה סוגים של אבן קיסר? מעבר לעובדה שצריך לבקש סוג א
כמו"כ איזה כיור וארונות הכי טובים ועמידים לזמן ארוך?
אשמח לתשובה
2 תגובות
סופר מטבחים
חברת מטבחים
לגבי חזית הייתי ממליץ על פורמייקה בקנט לייזר
שיש שווה לבדוק שיש דקטון
כיור גרניט בלנקו איכותי מאוד