צבע לחדר ילדים
מעוניינת בצבע לחדר ילדים שמתנקה בקלות. רוצה שאפילו קשקושים בטוש ארטליין שבצבע רחיץ רגיל לא יורדים עם מטלית ושיפשופים ירדו עם מטלית.שמעתי על צבעי שמן ע"ב שמן או מים-איזה סוג מומלץ? אם זה "כבד" מדי לכל החדר-אפשר אפילו רק עד גובה מטר ששם הכי מתלכלך.האם יש גווני פנינה? איך המראה הסופי-מט או מבריק? האם יישום פשוט ועמידות לאורך זמן?
3 תגובות

טמבור
צבעי
שלום רב,
אכן צבעי פוליאור יותר רחיצים מצבעי סופרקריל (הרגילים לקירות).
בכל אופן אני ממליצה לך לצבוע בפוליאור על בסיס מים ולא על בסיס מדלל יותר ירוק נושם וידידותי לסביבה והן למשתמש במיוחד שמדובר בחדר ילדים.
מגיע בגימור מט משי או מבריק לבחירתך וניתן לגיוון מתוך מניפת לגעת בצבע של טמבור.
כדאי הלחליק את הקירות לפני הצביעה כי מאחר והצבע מבריק יותר הוא ידגיש יותר את הפגמים שקיימים על הקירות (אפילו המט יותר מבריק מסופרקריל מט רגיל). וכמו כן ניתן לצ בוע את כל הקירות ולא רק שליש אך כבר מדובר בהחלטה עיצונית / סגנונית לבחירתך.
חשוב להבהיר דבר אחד זהו לא לוח מחיק! הוא אכן מתנקה בקלות ויהיה ניתן להסיר ממנו לכלוכים שונים ועקשנים יותר בהשוואה לצבעים אחרים.
לשאלות נוספות, ניתן לבקר בחנות טמבור הסטודיו הקרובה לביתך.
למציאת החנות- http://www.tambour.co.il/%D7%98%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%A8_%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%93%D7%99%D7%95.aspx
או שניתן לבקר בבית טמבור
כתובת: רח' מבצע קדש 56 ב, (מול קניון איילון) בני ברק.
טלפון לקביעת פגישת יעוץ: 03-5708130 שלוחה 1.
או לפנות למוקד המומחים של טמבור בטלפון 6477*
בברכה,
מורן מישון - יועצת גוונים
בית טמבור.
נירלט
צבעי
שלום,
אין צבע שמתאים לרמת הקירצוף שאתם מתארים. עבור צבע לחדר ילדים שמתנקה בקלות ניתן ליישם צבע אקרילי שהוא בעל רמת רחיצות גבוהה אך לא ניתן לניקוי באופן מלא ומכל לכלוך ולא ניתן יהיה להוריד ממנו קשקושים באופן מלא.
ניתן ליישם אונירלק מים אשר מעניק מראה מבריק. http://bit.ly/1jpn2gN.
צבע אטום על בסיס מים בגימור מבריק, המיועד לצביעת מתכת, עץ וקירות, לאחר הכנת שטח מתאימה. למוצר תו ירוק, הוא נטול ריחות ואינו מכיל ממיסים מזיקים ולכן מתאים גם לצביעת קירות וריהוט בחדרי ילדים. לשימוש חיצוני ופנימי.
את האונירלק ניתן לגוון על פי כל גווני מניפת נירלט http://bit.ly/WagNTN וביניהם גם מבחר גווני פנינה כדוגמת הגוון http://bit.ly/1BoA8wR - IS 0509.
ניתן ליישם את הצבע במברשת, רולר או התזה וליישם בשתי שכבות.
ביישום נכון, הצבע עמיד לאורך זמן ושומר על מראה חדש.
לכל שאלה אתם מוזמנים לפנות ליועץ הצביעה שלנו במספר – 1700-500-004,
לעוד טיפים ורעיונות כנסו לדף הפייסבוק שלנו http://on.fb.me/1MGX8MU,
תודה שבחרתם לנרלט!